Servicii | Servicii de cercetare si dezvoltare TEKPOD SRL
Tekpod Strategie

De ce noi?

Suntem o echipă cu abilități extraordinare, ele fiind dobândite pe piața internațională de inovare, iar produsele noastre au fost premiate de companii multi-naționale și instituții de cercetare europene în topul celor ce mai inovative produse, an după an ...


  • unde nu mai sunt scări de urcat, iți deschidem ușa liftului
  • când vrei un lucru deosebit, căutăm acul în carul cu fân
  • atunci când vrei să faci ceva, iți oferim stația de lansare
Tekpod Cercetare

Cercetare

Tot ceea ce ne imaginăm și credem, devine spațiu, iar dacă cineva nu s-ar fi gandit la scaunul pe care stai, suntem siguri că levitai.

Tekpod Dezvoltare

Dezvoltare

Prin dezvoltare testăm toate teoriile în probe practice, iar cu cele mai reușite idei, le testăm rezistența liniară si non-liniară în aplicații.

Tekpod Productie

Producție

Descoperirea unui produs inovativ necesită producția unui prototip cu o metodă de analiză mai îndetaliată, pentru a fi pregătit pentru piață.

Strategie

O viziune holistică necesită o intuiție centraliztă în procesele de inovare, ceea ce poate oferi un surplus de valoare oricărui produs.

Consultanță

Sunt multe lucruri residuale, insă atunci când vrei să mergi la fix sau vrei să aprofundezi o idee, noi iți deschidem orizontul inovațiilor.

Inovație

Te ajutăm să urci câte o treaptă pentru tehnici, stiință, oameni pregătiți, clienți fericiți și nu în ultimul rând o piață, iar apoi poți să iei liftul.

(#1) Tehnologie Pilot

HOMEPOD este o platformă de resurse arhitecturale la nivel european (CE).

Tehnologii Proprietare

În continuare găsiți o listă cu cele mai recente tehnologii dezvoltate de companie
cu o ținta principală în dezolvtarea produselor sustenabilie