GENSSO Un sistem simplu de management telemetric

Ce dependențe avem în GENSSO?

GENSSO este o tehnologie simplă, care efectuează acțiuni complexe de la diferiți actori, simplificând astfel cea mai mare parte a managementului datelor, care se face cu ajutorul serviciilor telemetrice.

Lumea digitală reduce timpul și distanțele dintre indivizi și cum în timp vom adăuga mai multe dispozitive, rețelele obțin încărcături mai mari și din când în când erori se întâmplă. Nu este neobișnuit pentru utilizatorii de telefonie mobilă de a experimenta latențe ridicate (sau lag) sau calitatea proastă a serviciului atunci când vorbesc cu cineva care le place, sau atunci când se joacă cu colegii lor sau când verifica dacă datele lor financiare se transformă în profit.

Obiectivul GENSSO este acela de a oferi o abordare integrată, cu latență redusă pentru gestionarea datelor utilizând tehnologia EU GNSS (sistemul geostaționar de pozitionare) pentru a identifica erori în timp real, latențe reduse sau o calitate scăzută a serviciilor. Al doilea obiectiv este acela de a atenua gradele ridicate de risc în timp real pentru utilizatorii bazați pe locație.

Ce impact are GENSSO asupra pieței digitale?

Piață unică digitală este în creștere rapidă și cu o creștere în aplicații mobile, dispozitive mobile și internetul lucrurilor, rețelele obține supra-aglomerate. Companiile investesc pentru a extinde infrastructura, dar indiferent de modul în care se lucrează, erori se întâmplă.

Nu este neobișnuit pentru a obține rețea ocupată când am vorbim cu sora în ajunul Anului Nou; nu este neobișnuit să ratăm momentul unei investiții atunci când volumul tranzacțiilor este foarte mare; nu este neobișnuit ca sistem radar pentru a îi lua mai mult timp pentru cartografierea pe geo poziția spațială a unui obiect.

În timp ce aceste scenarii se întâmplă o dată într-un timp, este bine să aibă un instrument care poate gestiona riscul în timp real. Impactul asupra pieței digitale îl găsești in convorbirile VoIP, in sistemul Homepod, in managementul rețelelor de Tier1, in industria de apărare, în radare, în antene. Este pretutindeni.

Aceste industrii sunt actori-cheie și sunt sensibile la timp deoarece organizează în timp real date exacte de pozitie și este important să se păstreze sistemele active și pentru a atenua pierderi. 

GENSSO este la dispozitia a 503 milioane de oameni din Uniunea Europeana.

47% TRL4 Partea tehnica publicată
Andrei Toma Autor

Andrei Toma

Am lucrat ca inginer în telecomunicații apoi am studiat Arhitectura în UK. După și în timpul studiilor am lucrat ca designer de interior, apoi ca cercetător apoi ca inovator. În perioada 2011-2015 am condus un startup în topul celor mai inovative din UK.

Website:www.tekpod.ro/andrei-toma