Casă la pachet pentru o societate ultra-ambalată?

Acum trăim în vremuri economice când volumul a devenit instrumentul în dezvoltarea de soluții sustenabile pentru societatea noastră și acest lucru includ soluții de la cele sociale la cele tehnologice. Nu putem analiza sustenabil dacă nu este volum, sau pur si simplu, dacă este prea puțin nu este rentabil.

Acum, volumul este un instrument esențial, de asemenea, pentru dezvoltarea de sisteme complexe, care se încurcă între ele și definesc întreaga lume așa cum este ea.

Ne-am petrecut ultimii 8 ani în cercetarea celei mai bune inovații și încă nu am putut găsi o soluție singulară, care adresează întrebarea: "Cum salvăm lumea?", și totuși, gândurile noastre că o lume salvată se va întâmpla sunt doar atunci când sunt salvați factorii externi cum ar fi:

Diminuarea Poluării (CO2): Următorii 100 de ani este piatra de temelie a schimbărilor în societatea noastră. Lumea se pricepe la ciclarea sistemelor, însă nu se price atât de bine la filtrare. Intrarea noastră în atmosfera Pământului este minimă, dar distructivă în lanțul trofic. Elementele, devin inter-connectate ceea ce necesită dezvoltarea filtre foarte performante.

Apă (H2O): Suntem 7 miliarde de oameni și totuși, corpurile noastre au nevoie de 1l apă de zi, zi pentru a supraviețui. În cazul acesta folosim 0.00251908397 mile cubice de apă, zi de zi. Pământul are un stoc de 332.500.000 mile cubice de apă, din care doar 2.000.0000 mile cubice de apă proaspătă.

În mod natural, pământul poate susține 7,939,393,937 de oameni. Fără sisteme de filtrare a apei. Cu toate acestea, noi nu suntem singura specie care are nevoie de apă, iar sarcina suportată scade sub acest număr.

WDP (Produsul Intern mondial): Economia noastră este scalabilă și totuși, cu mici an fluctuații pe an crește. Dar, pe baza creșterii actuale, doar merge în sus. Acest lucru este important pentru economia de volum. Aici se pot dezvolta filtre la nviel de districte, iar ulterior la nivel de consumator.

Case verzi: Soluții alternative de energie nu vin direct acasă. Cineva trebuie să le construiască. Guvernele investesc în cadrul actual și înseamnă că modificările pe care le avem în față ca indivizi trebuie să se concentreze pe dezvoltarea sistemelor de protecție a mediului în ansamblul său.

Am calculat aceste fluctuții folsind date din piață pentru a determina starea sistemului.

100% Proiectul este în producție
Andrei Toma Autor

Andrei Toma

Am lucrat ca inginer în telecomunicații apoi am studiat Arhitectura în UK. După și în timpul studiilor am lucrat ca designer de interior, apoi ca cercetător apoi ca inovator. În perioada 2011-2015 am condus un startup în topul celor mai inovative din UK.

Website:www.tekpod.ro/andrei-toma